lut 11, 2019 | Bez kategorii
Wzory sprawozdań z realizacji operacji w ramach PO RYBY...
sty 10, 2019 | Bez kategorii
Portal rybacki poświęcony jest rybakom śródlądowym oraz wszystkim osobom zainteresowanym tematyką polskiego rybactwa. Znajdują się tutaj zagadnienia niezbędne do prowadzenia właściwej gospodarki rybackiej. Baza wiedzy została oparta o Kodeks Dobrej Praktyki Rybackiej,...
sty 8, 2019 | Bez kategorii
Informujemy, że na stronie Instytutu Rybactwa Śródlądowego dostępne są kwestionariusze RRW za rok 2018. Przypominamy o obowiązku sprawozdawczym w terminach: RRW 22 – do 15 marca 2019, RRW 23 – do 31 maja 2019.
gru 28, 2018 | Bez kategorii
Informujemy, że w dniu 31.12.2018r (Poniedziałek) biuro Stowarzyszenia RLGD Jurajska Ryba, będzie czynne w godzinach 07:30-12:00.
gru 21, 2018 | Bez kategorii
gru 21, 2018 | Bez kategorii
Informujemy, że w dniu 24.12.2018r. (Poniedziałek) biuro RLGD „Jurajska Ryba”, będzie czynne w godzinach 07:30-12:00.
gru 18, 2018 | Bez kategorii
W poniedziałek 17 grudnia w Złotym Potoku, odbyły się pierwsze warsztaty kulinarne zorganizowane przez nasze Stowarzyszenie. Na zajęciach uczestniczki wspólnie z prowadzącymi zajęcia, miały możliwość własnoręcznego wykonania pieczonych pierogów z rybami. Nabytą wiedzę...
gru 18, 2018 | Bez kategorii
14 Grudnia 2018r w siedzibie RLGD „Jurajska Ryba”, odbyło się spotkanie dotyczące ewaluacji Lokalnej Strategii Rozwoju, będące częścią realizowanego Planu Komunikacji. Konieczność zorganizowania spotkania wynikła z wytycznych w zakresie monitoringu i ewaluacji...
gru 7, 2018 | Bez kategorii
Dnia 14.12 o godz 10:00 w siedzibie Stowarzyszenia RLGD „Jurajska Ryba” ( ul. Rynek 17, 42-248 Przyrów), odbędzie się spotkanie dotyczące ewaluacji Lokalnej Strategii Rozwoju. Serdecznie zapraszamy!!!
gru 3, 2018 | Bez kategorii
Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Z tej właśnie okazji Rybacka Lokalna Grupa Działania „Jurajska Ryba” serdecznie zaprasza do udziału w warsztatach kulinarnych o tematyce świątecznej. Motywem przewodnim zajęć, będzie przygotowanie potraw z...